8 CONSELLS PERQUÈ EL DIPÒSIT DE GASOLINA DURI MÉS

És del tot cert que amb l’increment dels preus dels carburants, hem pogut notar que amb un subministrament similar al de mesos anteriors, l’autonomia i el quilometratge és inferior, atès que pel mateix preu, disposem de menys litres. Per altra banda, la conducció eficient no ens caracteritza en especial, fet que suposa un major consum de producte per al nostre vehicle i, per tant, pèrdua d’autonomia. En cas que procurem incidir en una bona conducció eficient, podríem millorar la mitjana de consum en un 30% a més de minimitzar l’impacte per al medi ambient, reduint les emissions.

És per aquest motiu que avui us portem 8 senzills “tips” perquè aconsegueixis que el teu dipòsit duri més temps. No es tracta, d’una forma miraculosa, sinó de crear bons hàbits en la conducció.

· Planifica els teus viatges:

El fet de planificar les teves sortides amb antelació, pot ajudar-te a conèixer bé quines seran les rutes a seguir, evitant voltes i equivocacions innecessàries.

· Vigilar la pressió dels pneumàtics:

Aquest punt és fonamental atès que una mala pressió d’aire en els pneumàtics pot dur al nostre vehicle a consumir més carburant automàticament, a més de suposar un perill per a la nostra seguretat. Cal fer-ne una revisió habitual, dues vegades al mes.

· Revisa l’estat de les gomes:

Com podem observar l’estat de les rodes suposa dos dels punts més importants per minimitzar el consum del nostre vehicle. Cal revisar periòdicament també la profunditat del dibuix i el seu equilibri.

· Sobrecàrrega de pes:

Cal tenir en compte que com major pes carreguem en el nostre vehicle, major serà el consum del carburant. Per tal cal evitar càrregues innecessàries en la mesura del possible. En el cas que sigui necessari transportar per exemple maletes, és millor fer-ho dins del vehicle, repartint el pes entre el maleter i els seients del darrere, i no fer-ho amb un element de transport fora del vehicle, com pot ser una baca, atès que afavoreix a un major consum.

· Arrancar i parar el motor:

Un vehicle en marxa i parat és un gran consumidor de combustible, tot i no recórrer cap distància. Actualment, els motors compten amb un sistema que permet que no hagin d’estar arrancats per tal d’assumir la temperatura idònia per al seu ús.

· Climatització del vehicle:

Portar l’aire (fred o calent) incrementa notablement el consum de combustible, atès que necessiten gran part de la potència del motor per al seu funcionament. Això no vol dir que no l’hàgim d’utilitzar sinó que cal mesurar la potència i la temperatura. D’altra banda, portar les finestres baixades també suposa un increment en el consum.

· Canvi de marxes:

És important conèixer quin és el moment òptim a l’hora de canviar les marxes, atès que tant si ho fem massa aviat com tard pot suposar una despesa elevada del carburant. Per això cal conèixer el rang de revolucions adequades per fer-ho, segons el vehicle. Gran part dels vehicles nous ja incorporen indicadors per canviar les marxes.

· Control de velocitat:

En aquest últim punt posem el focus no sols en la importància de respectar els límits de velocitat, sinó també en la suavitat de conducció, que pot ser determinant per minimitzar el consum de combustible. Mantenir una velocitat constant i no fer canvis bruscos (accelerades i frenades), pot ser la clau per un estalvi definitiu.

Sabies que hem comprovat que subministrant a les nostres estacions tens més autonomia?

Seguiu atents al nostre blog per descobrir més.

Seroil Energy

1 de junio de 2022

Artículos relacionados

NOVES NORMES DE TRÀFIC

NOVES NORMES DE TRÀFIC

La DGT endureix les normes de tràfic per reduir les morts a les carreteres. Per tal de millorar la seguretat vial i reduir el nombre de morts en les carreteres i ciutats, la DGT ha endurit la...

leer más
BENVINGUTS A CASA NOSTRA!

BENVINGUTS A CASA NOSTRA!

EL GASOIL DELS AVIS ALS NETS SEROIL ENERGY, és un hòlding familiar fundat l’any 1990 amb una primera Estació de Servei a la població de Seròs. Gràcies a la confiança dels nostres clients vam iniciar...

leer más