BENVINGUTS A CASA NOSTRA!

EL GASOIL DELS AVIS ALS NETS

SEROIL ENERGY, és un hòlding familiar fundat l’any 1990 amb una primera Estació de Servei a la població de Seròs.

Gràcies a la confiança dels nostres clients vam iniciar el procés d’expansió i diversificació del negoci. Primerament amb la distribució de gasoil a domicili, sempre tenint en compte el tracte personalitzat i la qualitat dels nostres productes.

Actualment, comptem amb quatre plantes de distribució, dotze estacions de servei arreu del territori i una àmplia flota de camions, que ens proporcionen esdevenir com a una empresa consolidada, que ha passat de generació en generació amb èxit.

El nostre esforç i dedicació, és impulsat per la confiança rebuda dels nostres clients al llarg de tots aquests anys. És per això, que assumim nous reptes i ens adaptem a les necessitats de cada un d’ells.

La visió de futur recau principalment en les energies renovables, la cura del medi ambient i la digitalització de les nostres vies de negoci.

D’altra banda, som una companyia compromesa amb el creixement de l’esport local i els valors que aquest representa. És per això que col·laborem amb el Força Lleida, L’atlètic Segre, Raïmat Golf Club, 2 Llacs, Futbol sala Flix, entre altres, a més d’altres entitats educatives i culturals.

A través d’aquest Blog, volem apropar-vos a la nostra família i mantenir-vos informats, sobre novetats de carburants, normatives de circulació, etc.

Recordeu seguir-nos a les nostres xarxes socials.

Benvinguts a la família de SEROIL ENERGY.

Seroil Energy

27 de diciembre de 2021

Artículos relacionados

NOVES NORMES DE TRÀFIC

NOVES NORMES DE TRÀFIC

La DGT endureix les normes de tràfic per reduir les morts a les carreteres. Per tal de millorar la seguretat vial i reduir el nombre de morts en les carreteres i ciutats, la DGT ha endurit la...

leer más